Söndagen den 26 april 2009, Gymnastik dagläger!!

Hejsvejs...
Idag hade jag och Ebba gymnastikläger (det var därför Ebba sovde över hos mig). Hallen vi tränade i låg ute på Norra Langö. Det tog ungefär 20 minuter att åka dit (med bil). Det fanns en JÄTTE stor grop där med fyrkantiga mjukasake där man kunde gör volt och massa andra saker utan att göra illa sig. Jag hade haft ont i huvet hela dan så när det typ var två  och en halv timma kvar av sju timmar som vi var där sat jag ner en stund för att jag hade så ont. Men i allafall det första vi gjorde när vi kom dit var att prata lite och sen hade vi Fristående i typ två timmar, vi skulle igentligen bara ha haft det i en timma, men vi var typ så ducktiga så tiden bara försvann. Klockan tålv åt vi lunch, man skulle ha med sig egen mat jag hade med mig:En passtasallad, två mackor, två äpplen och två flaskor fylda med kallt och gått vatten. Det var super kul att vara där och typ ALLA önskade att det var vi som hade gymnatik där tre dagar i veckan. När klockan var typ tio i fyra kom Ebba pappa för att hämta oss, han skulle skjuttsa mig hem eftersom att jag skjuttsade Ebba. När jag kom hem var det första jag gjorde va att hoppa in i duschen. Sen tog jag en glass men den åt lillasyrran upp så jag fick ta en till och den åt jag upp. Pappa hade tängt att vi skulle åka till Siba, men Siba stängde klockan fem och klockan var fem minuter i halv fem. Om vi hade åkt dit som vi inte gjorde så hade vi fått gå in i butiken  och ut ur butiken.
Men men...
Nu kommer lite bilder, bara tre men ändå, tre bilder från lägret!




Här ligger jag i gropen...

... Och här är Ebba i gropen...

... Här ser ni oss båda på bilden när vi ligger i gropen!

Nu vet ni vad som har hänt lite idag.
Kram Sara

Godnatt

Godnatt, godnatt!

Ebba och jag...

Hej alla!=)
Idag har jag varit med Ebba(Ebba A). Vi har hopat studsmatta, fottat varandra och oss själva skaffat en blogg tillsammans, som heter www.randigalinnet.blogg.se , läs den vi kommer att skriva mera på våra egna bloggar än på den, men men. Vi har hoppat studsmatta och solat och fottar varandra som galningar för att lägga bilder på våran NYA blogg, jag kommer  att hanågra bilder här nedan, inte alla för att vi fottade över 200 bilder, hihi. Vi var och tittade på Ebbas grannars nya kaniner dem var 10 och 13 veckor(dem var så så söta). Imorse hade jag handboll, eller vi var på friskis och svettis och tränade, nästa lördag ska vi träna där igen och ska ha något som jag inte vet hur man stavar men som typ heter Aeråbics, typ sååå.  Efter träningen åt jag lunch(korv och mos) sen ringde jag  ebba och vi bestämde att jag skulle gå ner til henne och vi skulle fota och skaffa en blogg tillsammans, som ni redan vet.
Mot slutaet av dagen la vi upp en mass bilder på våran blogg sen hoppade vi studsmatta, Min grannes cyckelnyckel bara försvann heltplöttsligt, så vi hjälpte till och leta men hitta den den inte. Till middag åt vi kött och potatis sen tittade vi på Robinsom, så spännande. Men synd att Erik Billing åkte ut.  Nu kommer lite bilder...


Vi satt på Ebba nya trappa på hennes baksida och fotta...


Hihi vi var i skogen och fotade...













Aa, nu orkar jag inte ladda upp fler bilder...


Lillasyrran

Idag är jag sjuk så passade på att fotta syrran lite.

23 april 2009

Hejsvejs...                                                                                         
Skriver lite om torsdagen den 23 april.
Jag och mamma skulle ha åkt till nacka simhall och simmat på morgonen, vi har tänkt att föra det en gång i veckan ungefär. Jag orkade inte gör a det
så det var bara mamma som åkte och jag stannade hemma.  Jag tittade på
ett av min favorit program lie to me. Mamma hade spelat in det dagen innan
 så jag inte satt uppe till klockan typ tio. Jag åt en tallrik fil och flingor till frukost.
 jag och Ebba A skulle cykla till skolan så när klockan var tjugo i åtta satte j
ag mig på min cykel och cyklade ner till Ebba. Min första lektion va engelska.
Vi spelade spel och skrev olika ord. Jag älskar att rita och vår nästa lektion var
bild. Vår bild är inte så jätte rolig. Efter bilden har vi rast sen är det matte, mitt
favorit ämne.  På lunch rasten spelade jag fotbollsking med några kompisar. 
Det är jätte roligt. Efter lunchen har vi SV/SO, sen är skolan slut. Jag cyklade
hem när skolan var slut, eller kanske en halvtimma efter att skolan var slut.
Hihi...

När jag kom hem hopade jag studsmatta, till middag åt vi spagetti och köttfersås
eller spagetti och tomat sås som jag åt.  Den sista jag för varje torsdag är
att duscha för att jag  har varit på träning.

När jag hade duschat tittade jag på "Hjälp jag är med i en japansk-tv show".


Kusiner

Bilden kanske är lite gammal, den är fottade sommaren 2008 i Danmark. Det är jag, lillebror Daniel, kusin Mika, Kusin Maya och kusin Jonatan.Bilden kanske är lite gammal, den är fottade sommaren 2008 i Danmark. Det är jag, lillebror Daniel, kusin Mika, Kusin Maya och kusin Jonatan.

Gymnastik

Hej hej...
 Nu har jag precis varit på min gymnastik.
Vi va 13 gymnaster och en tränare. Det var super kul för att vi tränade inför våran tävling i sommar. Dessvärre så kanske jag inte kan vara med för att jag ska paddla kanot, och älta med Boo IF. vi tränade mest på rondat, men vi tränade också på kullebytta på plint.  Jag älskar att göra kullebytta på plint det går lixom fort och jag gillar att göra kullebyttor.
Vi börjar träna klockan fem och slutar klockan sju. Vi har fruktpaus efter halva gymnastiken(klockan sex).
 De sista tio minuterna lekte vi flygandemattan t ror jag det heter. Man är två lag båda lagen har varsin tjockmatta man vänder mattan upp och ner, sen springer man och sätter sig på rumpan på mattan och mattan glider i väg. Det går ut på att få mattan först till väggen, eller annan bestämd platts.


Kram kram /Sara


22 april 2009

Välkommna till min nya blogg!


Min dag började med en cyckeltur i den kalla luften.Vi hade vårtema i skolan. Vi skulle göra en Power Point om ett vårtecken. Jag gjorde om flytfåglar. Vi hade två timmar på oss att göra färdigt  presentation, sen skulle vi redovisa.
Till lunch var det fisksoppa (usch). 
Skoldagen slutade med slöjd, jag har syslöjd. Jag håller på med en necessär. Det går väll så där om jag måste erkänna.  
Efter skolan cycklade jag hem. När jag kom hem bestämde jag mig för att skaffa mig en blogg.

/Sara


RSS 2.0