Ebba!

Hej,
har precis ätit middag. Jo Ebba kom hem igår så jag var hos henne förut, innan middagen. Hon hjälpte mig att fixa till min blogg lite. Till middag åt jag falukorv och potatismos.
Och nu gör jag inget speciellt.
///Sara

Ikea

Hej!!!
Har precis kommit hem från ikea. jag köpte en ny spegel. Super cool. Ska kanske göra någe med ebba när hon kommer hem.
Hörs Sara

HejHej!!!

Ska snart gå och lägga mig för jag har inte ricktigt kommit in i tiden riktigt. Eh Hehe!!!
Idag så har jag igentligen inte gjort någe specielt förutom att jag var och hälsade på en av våra nya granner. dottern i familjen hetter Sanna och var 12 så hon och jag ska nog kanske bli bra vänner. Annsars så har jag bara hjälp till att flytta en av grannarnas kaniner (grannarna är i Skåne för tillfället) för att en av deras kaniner har redan försvunnit och troligen blivit upp äten av räven. stackars Kolan( kaninen heter så, men vet inte hur det stavas).
Ha det gött!!!

Grannar

Hej hallå!!!
Vi har fått nya grannar. Dem jag har träffat är super trevliga.
Vet inte vad jag ska göra just nu men imorgon så måste jag nog städa mitt rum för att det ser ut som inte vet jag...
Hörs!!!

Tagit bort flätorna

Hello!!!
Idag så ska farmor och farfar komma och äta glass med oss lite senare. Nu på morgonen har jag inte gjort mycket tittat på tv, spelat data  och tagit ut flätorna.
Du förstår nog när du ser bilderna.

Först.
Innan var det pärlor och folie på, men tog ut dem och sen fotade.

Nu efter så ser mitt hår ut så här.  Ska kamma ut håret och duscha sen så kanske det ser ut som vanligt igen.
Kram Sara


Bilder Singapore

Hej!!!
Nu kommer det enormt mycket med bilder men mer kommer om några dagar.
På Arlanda innan vi flyger. Sitter i bakluckan och väntar. Vi glömde ryggsäcken med passen hemma, så farfar skulle komma med dem.

Lillebror Daniel, kusin Maya och lilla kusin Mika.
Vi var på ett ställa där vi fick klättra i träd och ha det super skoj.

Mina kusiners pool. Inte bara deras pool. Alla som bodde i deras lägenhets pool.

En dag så var vi på Bird Park. Vi gick till ett ställe fullt av pappigojor. dem satte sig på ens huvud och armar. Det var super kul.

En dag så var jag och mamma och mormor i China Town, det fanns en marknad där som vi givk på ovh jag köpte en del saker. Det fanns en butik där som hette OG, jag köpte en Adidas väska där. Svart.

Två av mina tre kusiner. Maya och Mika.

Mamma fottade oss med någon konstig gubbe.
Jag, kusin Jonatan, bror Daniel, kusin Mika och kusin Maya.

Dan innan vi åkte hem så var vi på en ö, där det fanns olika saker man kunde göra. Vi gick på ett akvarium. Där fanns det blandannat dessa maneter. Dem är riktigt coola och gröna.
       
Vi var på singapore zoo en dag och såg en massa olika drjur som man inte ser på ett zoo i sverige.

Nu orkar jag inte ladda upp flera bilder. Det kommer flera om några dagar. Från pappas kamera och från min morbrors kamera. 
Ha det gått
Sara 

Är hemma igen!!!

Hej!!
Nu äntligen så är jag hemma igen. Jag kom hem vid elva imorse. Jag orkar inte ladda upp bilderna nu och först så måste jag lägga in alla bilder på daton. När pappa har tid att hjälpa mig så kommer alla eller några bilder från Singapore och thailand.
Kraam Sara


Thailand

Hej!!!
Jag ar nu i thailand och har det super trevligt. Imorgon sa ska vi rida pa elefanter, det ska bli super kul. Hemma i sverige ar klockan typ 10 eller 11 pa morgonen och har ar klockan snart fem pa kvallen. Jag ska ocksa gora flater i hela haret kanske, jag tror att jag kommer att gora det.
Ha det sa bra!!!

Kommer inte...

Hello!!!
Jag kommer inte att skriva sa manga ganger under tiden jag ar har i Singapore. Det ar sa varmt och man vill halst vara ute eller vila. Sa det blir inte sa mycket blogg. Men nar jag kommer hem sa kommer det rikligt med bilder.
Kraaam♥

RSS 2.0