Har kommit fram till Singapore!!!

Hej!!!
Ps: Kan ej anvanda de tre sissta bokstaverna i alfabetet.
Har kommit fram nu. Orkar inte skriva sa mycket, men lite bilder skadar ju aldrig.

Jag!!!

Hanna och en av mina tre kusiner Maya!!!

Tva harliga pooler!!!

Inte mina kusiners hus men ett annat pa ca 25 vaningar!!!

Hanna ar lite konstig!!!

Och till sist en bild pa mig. Kommer kanske mera bilder om nagra dagar.
Vi hors!!!

Åke idag

Godmorgon!!!
Jag tror att det bara är jag och kanske någon annan som är vaken. Men men. Snart så ska jag äta frukost sen så ska vi bara packa in det sista i väskorna och sen så ska väskorna in i bilen. Vet inte rickigt vad jag mer ska skriva så
Hej då, kramar!!!


Ica Maxi

Hellu!!
Nu har jag precis kommit hem från att ha varit och handlat det sista vi behövde hem innan vi ska åka imorgon bitti.
 Jag köpte en Gossip Girl bok, det var bok nummer två, den heter "Ni vet att ni älskar mg". Jag har bara läst första kapitlet, inte så jätte långt typ 13 sidor i bilen på vägen hem från Maxi. Idag så har jag bara packat, ätit, handlat och lite annat.

Till
Ebba: Kommer att sakna dig suuuper mycke t♥♥♥

Kram ♥
Ps:
Kanske hinner skriva några få rader imorgon bitti innan frukosten och innan alla andra vaknar!!!♥


25 juni 09

Godmorgon!!!
Just nu är jag jätte sur på pappa för att han hade alarm på sin telefon som väckte mig och sen så kunde jag inte somna om, så är super trött. Aa, men idag så ska jag bara packa, åka till ica maxi, packa och kanske lite andra saker.
Kommer skriva lite mera lite senare om jag hinner.
Jag åker imorgon.
Kraaam


Kul med min moster!!!

Hej!!!
Nu har jag precis kommit hem från att ha skjutsat min moster Michelle till busshållsplattsen. Vi har haft det super trevligt, ätit god middag, fikat, spelat kub och mycket annat roligt. Imorgon är det bara en dag kvar tills jag åker till Singapore. Det enda jag kommer att göra Jag imorgon är typ att packa, packa och packa. Ska försöka att hinna skriva lite imorgon också. Och kanske några rader innan jag åker. Jag åker nämligen klockan 10:00 på morgonen. Så vet ej om jag hinner.
Snart så måste jag gå och lägga mig, vi hörs.
Kram


Pizza♥

Hej!!
Nu har jag precis ätit världens onyttigaste mat, PIZZA. Det var super gått men det är super onyttigt.
Hoppas min moster kommer snart, vet ej riktigt när hon kommer.
Hörs sen!!
Kram♥


Stan

Hellu!!
Nu har jag precis kommit hem från att ha varit i stan med mamma och lillebrorsan. Mamma skulle nämligen till doktorn och då tänkte hon att vi kunde följa med och Hanna vara lite med farmor och farfar.
Jag åt en super god glass, med tre kulor i olika smak. Jag valde sommarsorbe, lakrits och choklad. Mums.

Glassen var super god!!!!

Mammas Daim kaka var också jätte god!!!!

Sen så gick vi in i några butiker.
Det var rea på Bik Bok!!!!





Ser ut som en kjol men det är en klänning, man kan använda den som kjol om man vill.
Linne - Bik Bok
♥ Byxor - Bik Bok
♥ Klänning - Vila

Och så handlade vi 3,6 kg godis på godisafären, för att våra kusiner i Singapore ville ha lite godis som inte finns där. Och så skulle vi ha lite till planet.
Ikväll så kommer en av mina mostrar det ska bli super kul. =)

Kraaam

090624

Godmorgon bloggen!!!
Jag  har nästan precis vaknat. Idag så ska jag och min lillebror följa med in till stan med mamma. Hon ska gå till nån ögonläkare. Hanna(min lillasyrra) ska vara hos farmor och farfar. Sen så ska vi köpa massa godis på godisbutiken i björkes. Vi ska köpa godis så att vi har lite och snaska på i flyget, det är en då typ 18 timmar vi ska flyga.

Senare idag ska jag typ bara packa, men vi får se om det blir något annat.

Kram♥


Snart...

Hjesvejs!!!
Snart så kommer våra gäster. Det ska bli super kul ikväll. Vi ska äta kladdkaka och glass och till middag så blir det hamburgare. Mums!!!
Aha, men vi hörs väl imårgon.
Kram

Ps:Jag åker till Singapore om tre dagar,

Fikat och badat...

Hej...
Idag så kom Ebba, Tilda, Valter och Anna upp till oss och fikade lite. Vi åt blåbärspaj, vaniljsås, saft och chokladkakor. Sen så gick jag och Ebba ner till Boobadet för att ta ett litet dopp. Det var kalt men vi badade i typ 10 minuter. Sen så gick vi och köpte varsin glass...Mums.
När vi väl skulle hem så hittade jag inte bussremsan som hade tillräckligt många klipp kvar för att vi skulle kunna komma hem, men vi fick åka med en då. När jag kom hem så åkte vi direkt till Forum för att köpa en present till en kompis  till Daniel som han skulle på kalas till idag, sen i kväll vid sju tiden så kommer några hit för att fika och äta hamburgare till middag med oss.


Kram♥

Hej!!!

Godmorgon...

Jag hann inte skriva vad jag gjorde igår men Ebba och Tilda kom upp hit. VI hopade studsmatta, spelade kub och solade. När Ebba och Tilda hade gått hem så gjorde vi pankakor till lunch, mums. Efter lunchen så åkte vi till Värmds marknad för att handla lite saker. Och när vi kom hem så gjorde jag ett tränings papps som jag har fått av min handboll.

Idag 23 juni.

Idag så ska Ebba Tilda, Valter och deras mamma komma upp och fika med oss. Sen så ska vi kanske gå/cykla ner till Boobadet. Annars vet jag inte vad jag ska göra idag.

Kram


22 juni 2009

Hejsan bloggen!!
Idag så ska jag inte göra något speciellt bara vara hemma. Men vi åker till Singapore om fem dagar. när jag är i Singapore kanske jag inte skriver så mycket men det kommer att komma många bilder.
skriver kanske mera senare ikväll.
Kram♥


Komentera...

Hej...
Det skulle vara kul om ni kommenterade lite mera!!!
♥ ♥ ♥


♥HEJ♥

Hej!!
Idag har jag varit ute på tomten hela dan och lastat skotkärror. Vi skulle fylla ett hål och det tog lite tid. Mamma och pappa sa att vi skulle resa bort vi ska resa bort den 26 om 6 dagar. Jag kommer inte skriva så mycket då, vi är borta i en månad. Kanske lite bilder, på mina kusiner och miljön.
KramKram


Heeeeeeeej

Hej!!
Orkar inte skriva så myckt idag, vi gar haft picnik på gräsmmattan ska gå ner till Ebba A nu, eller hon kommer up nu!!!
Sees

Helluuu

Hellu!!!
Idag har jag spelat en handbollsmatch, vi förlorade med ett poäng. Så synd. Men i alla fall så blev jag inte lika lerig idag så det var inget att fota. Innan jag spelade match så var jag på pappas jobb för att där vi/jag skulle spela match ligger bara 3 minuter från pappas jobb. När jag kom hem så åt jag och pappa varsin hamburgare, mums... Hörs imorgon kanske om jag orkar skriva, den 26 juni åker jag till Singapore så kanske inte kommer att skriva under typ en månad.
Kraaam


Gäggvälling, mål och skratt!!!!

Hejsvejs!!
Idag så spelade jag Eken Cuppen i handboll, det gjorde jag igår också. Men idag så var planen en ända stor gäggvälling, det var gägga överalt, och man halkade hela tiden. Vi spelade två matcher igår och förlorade båda, men idag så van vi en match av två spelade. På våran sista match så gjorde jag ett mål!!!!
Imorgon så ska vi spela lite mera. Om vi vinner första matchen så får vi spela en match till.
Nu lite bilder, när jag och några från mitt handbollslag är lite leriga.

Lite kladdiga gör väl inget... Men ingen ville ha en kram!!!

Lite kladdig, men men...

Kladdig men nu så ska jag så glass och läsk av pappa någon dag för att jag gjorde mål... Det är det värt.

Jag slängde mig i leran några gånger!!!

Mina skor var blöta och kalla. Tvättade av dem men de är fortfarande brun/gråa.

Kram kram


Idag dan innan skolavslutnigen!!!

Hejsan!!
Imorgon är det skolavslutning, det ska bli roligt att det äntligen är sommarlov. Idag var det nästan en helt vanlig dag fast vi slutade lite tidigare och  så städade vi på slutet. sen så skulle jag ta bussen hem, men jag hade glömmt busskortet och busschaufören sa: Hej då försvinn!!! Lite elakt. Jag tog en annan buss hem s sen så gick jag en bit.
Kram kram

Ps: Läs Ebbsens blogg... www.tjejenebbsen.blogg.se

9 juni 2009

Hejsan!!!
Nu är det bara två dagar kvar tills det är skolavslutning jag ska ha på mig en klänning från GinaTricot och vita leggings. Snart så ska jag på handbolls träning, ska åka buss dit (vet inte riktigt hur man går när man gått av bussen).
MenMen...
Kram

Hejsan!!

Hej!! Idag har jag gjort lite olika saker i skolan. Tex gjort färdigt min sf berättelse mm och massa annat. Annars har jag bara varit inne på stardoll och msn sen jag kom hem. Kram

Skatboet, ooch idag!!!!

Hejsan!!!!
I torsdags så åkte vi med klassen till skatboet. Det var super trevligt. Jag och Ida (min kompis) badade fyra gånger. En av föräldrarna som var där tyckte att vi var hel galna. Det var roligt och spännande för att det var första gången vi fyror var där.=)
Vi paddlade kanot, badade, lekte lekar, gick spökrunda och mycket annat..

Idag!!!!
Idag så var det en helt vanlig skoldag, förutom att vi slutade 20 minuter tidigare. Varför vet jag inte. Jag jobbade med min SF (Science Fiction) serie hela dagen. Jag är nästan klar jag ska bara limma in allt och rita bilder, och sätta ihop. När skolan var slut så cyklade jag hem och när jag har varit hemma så har jag bara varit ute, ätit mat och suttit vid daton.

Kram =)


RSS 2.0