Igår och Idag

Hejsan bloggen!!
Igår han jag inte skriva för att vi var hos några kompisar. Vi åt god middag, spelade kubb, och ganska mycket annat.

Imorse hade jag handboll i nacka bollhall. Det var super kul, vi spelade match och jag gjorde nästan mål. Efter handbollen så åkte jag och mamma in till stan för att köpa byxor till mig, Ksss byxor blåa. ¨

Såna.
Sen när jag kom hem så duschade jag sen så åt vi lunch, och ´så har vi tittat på tv, något som liknade "Hjälp jag är med i en japansk teve show!", tittade vi på.
skrev väldigt kort men men...
Kram


Blowlat, bakat mm!!!

Hejsan...
Idag har jag bowlat med mormor, Daniel, mamma och Hanna fast hon bowlade inte.
Jag fick två strajkar och missade många gånger för att jag körde utan väggar för första gången, lite svårt.
Lite bilder från bowlingen.

Hanna ville också spela...Kloten var lite för tunga för henne.

Min mobil är lite trög så man ser inte klotet, men jag fick en  spär.

WoW, Daniel fick en strajk.

Mamma, hon träffade i alla fall några.
Det var super kul att bowla.


När vi kom hem så ville jag baka chokladmuffins, det gick jätte bra. Den så går mamma ut och ser att margarinet står kvar ute. Så jag har bakat chokladmuffins utan margarin undra hur de smakar?!

Ikväll ska vi åka till några kompisar.

KramKram


Igår...

Hejsan hoppsan!!
Igår var en helt vanlig dag i skolan, när jag kom hem så skulle vi åka och spela badminton det var super trevligt. När vi sitter i bilen på vägen hem så ser mamma på sin mobil att pappa har ringt några gånger. Hon ringer honom och då berättat han att det har brunnit i parken i vårat kvarter. Jag ska prata med Ebba.A senara idag, 16 maj 2009... Jag kommer att berätta mera om branden sen.
Till middag åt vi kött, potatissallad och bröd, tomatbröd...Mums!!
Men i allafall sen så bad jag mamma att klippa mig för att jag vill ha kortate hår och mamma vill testa att klippa mig.
Lite bilder...
Först såg jag ut så här innan jag klippte mig...

Först såg jag ut så här innan jag klippte mig...

Nu ser jag typ ut så här...

Så här...

Och t.ex. så här.

16 maj...
Idah har jag hunnit äta frukost och spelat hanboll. När handbollen var slut duschade jag sen så skrev jag på bloggen. Nu ska jag snart gå ut och hjälpa mamma i trädgården.
Kraaam


10 maj!!!

Hejsan svejsan!!
Idag har jag och pappa varit i Forum och på lite andra ställen. Vi skjutsade Daniel och hans kompis till ett kalas som de skulle gå på. en så åkte jag och pappa till forum för att handla lite olika saker, blandannat lite saker bl.a. mig, orkar inte rabbla upp alla. Pappa skulle ha en såg som jag inte vet hur den stavas, Daniel skulle ha vårt medel och jag skulle lämna tillbaka några saker åt mamma och köa lite andra saker. Jag skulle blandannat köpa ett linne på GinaTricot. (Ska ha på mig det linnet imorgon när vi ska åka till Gustavsbergbadet med skolan, det ska bli så kul). Sen åkte vi till BlomsterLandet. Där skulle vi köpa lite saker till trädgården. Sen så åkte vi till Ica Maxi för att handla lite mat, och sist men inte minst så åkte vi till ByggOlle för att köpa lite bräder. Och sen hem så klart. När jag kom hem visade vi mamma vad vi köpt sen så satte jag mig och skrev.
Snart så börjar Gossip Girl på kanal 5 som jag ska titta på.
Kraaam


8 maj...Vilken dag!!

Hejsvejs!!

Idag har jag haft en riktigt konstig och rolig dag. Det började med att vi åt frukost precis som vanligt, sen så skulle jag och mamma åka och handla lite på en klädutförsäljning. Man behövde skriva ut en inbjudan för att kunna komma in. Mamma hade bett pappa skriva ut den när han var på jobbet. Jag sa till mamma skulle inte vi ha med oss en inbjudan för att komma in. Mamma sa att det måste man ha och frågade pappa om han hade skrivit ut inbjudan. Det hade han inte gjort... Mamma var redan stressad för att jag skulle ha träning. Pappa skulle mejla farfar det pappa skulle ha skrivit ut, och så skulle han ringa farfar och be honom skriva ut, för att farfar kanske inte sitter vid daton precis när vi mejlar. Vi åker när vi åker ner mot Björnes centrum börjar bilen och guppa. Mamma trodde att det var för att bensinen höll på att ta slut. Hon hade rätt. När vi var precis utanför bensin macken dog bilen och vi fick putta bilen. Bilen var tung och det var jobbigt att putta bilen. När vi har kommit fram till stället med slangen där bensinen kommer ifrån så kommer mamma på att bensin luckan är på andra sidan bilen. Vi får putta bilen lite mer så att slangen når hålet. Det går tillslut och vi åker vidare till farfar. Mamma sa flera gånger att hon var så stolt över mig som är så stark. När vi kommer fram till farfar och farmor öppnar jag dörren och frågar om farfar har skrivit ut åt oss. Det hade han inte gjort och pappa hade inte ringt farfar och sagt åt honom att göra det. Vi fick åka dit utan inbjudan. När vi kom fram parkerade mamma och gick och betalade parkeringen. Jag följde med men efter ett tag sa mamma åt mig att gå och ställa mig i bankomat kön. Jag gick dit, några minuter senare kom mamma dit. Kön var jätte lång. Under tiden att vi stod där så kom vi på att jag bara skulle få vara och titta på kläder typ i 20 minuter om jag skulle gå på träningen. Jag gick inte och efter ett tag kom våra kompisar och vi gick runt och köpte lite saker.

Jag köpte:

En röd munkjacka, för 150kr
 
Ett par svarta örhängen, för 100kr.

Några armband, eller ganska många, för 50kr.

Blåa örhängen väldigt suddiga men men, 50kr.

Kram kram


Godmorgon...

Godmorgon!!
Idag vaknade jag runt sju. Då satte jag mig vid tv. Runt åtta hörde jag lillasyran prata och gick upp till henne. Pappa gick ner och gjorde välling och jagade Hanna. Nu har jag precis dukat fram frukosten och väntar på att mamma, pappa och Hanna ska komman ner så att vi kan äta lite frukost. 11:15 har jag handbolls träning. Innan det ska jag och mamma åka på en klädutförsäljning.

Hejdå


8 maj:)

Hej på er!!!
Idag hade jag skola, vi slutade klockan 12:20. Direkt efter idrotten. På idrotten lekte vi HarryPotter och spelade fotbollsbränboll.När jag kom hem, eller när jag nästan var hemma, en 100 meter hemifrån ringde jag mamma för att säga att jag blir lite sen hem för att det stod en traktor mitt i backen och jag ville inte cykla upp för backen breve traktorn. Mamma sa att hon var i Boo gårde med sin kompis Natalie. Hon sa att jag skulle cykla dit(det tar mellan 10 och 20 minuter). Under tiden att jag cyklade till mamma ringde pappa mig 7 gånger för att säga att han var 5 minuter hemifrån, så jag kunde vända hem igen. Jag hade dessvärre mobilen på ljudlös och hörde därför inte att han ringde. När jag kom fram till mamma och Natalie (mammas kompis) sa mamma att pappa ringt mig. Jag kollade på min mobil och hon hade rätt, han hade ringt. Men jag var ju framme så det var helt onödigt att vända hem igen när mamma kunde köpa lite fika till mig. Hon köpte en glass sen så fick jag smaka på lite annat hon köpte. Nät vi varit där ett tag gick vi hem igen. När vi kommit till en busshållsplatts gick Natalie till den och stod där ett tag. När vi lämnat Natalie så var det bara några minuters promenad kvar, då mötte vi mammas andra kompis som heter Maria. Hon var på väg hem till oss. Hon brukar bara dyka upp ibland. Jag sminkade mig lite och målade naglarna. Sen så hoppade jag studsmatta. Orkar inte skriva om precis allt som hänt idag., men men...
Sen åkte Daniel och mamma och handlade. på ica Maxi skulle de möta mormor för att Daniel skulle sova över där. Mamma handlade lite mat sen så kom hon hem.
Under tiden så började pappa med maten, vi skulle äta potatis, grönsaker och sås. Tyvärr glömde jag att fota. När mamma kom hem så åt vi maten och sen tittade vi på tv. Först tittade vi på Så ska det låta.
 

Sen så gick jag upp och satte mig och tittade på Talang 2009.


Sen så tittade vi på ungefär halva Berg flyttar in.
När jag sett halva Berg flyttar in gick jag och satte mig och skrev på min blogg.

Kramar från mig SARA♥


5 maj...vilken rolig dag!!

Hejsan svejsan!!
Idag har jag haft det super kul. Vi åkte till gamla stan med skolan, vi fck veta en massa saker om medeltiden det var super spännande. Vi fick veta lite vi redan visste men mycket nytt. Jag hinner inte skriva så mycket för att jag orkar inte men iallafall. Nu alldelles nyss kom jag hem från min pingis och innan des hade jag handboll. På lördag ska jag ha kickboxning med handbollen.
Kraaam

Berätta mycket!!

Hej!!
Jag har inte hunnit skriva eftersom att jag har varit med kompisar typ hela tiden och haft trevligt.
I fredags, den 1 maj. Då var daniels bästis och hans familj här. Vi åt spagetti alla sjåsa, om man stavar det så... Vi hade jätte trevligt!! Killarna hade en konsert för oss där de sjöng två gottlänska låtar:Ut i vår hage och Soman koman. Jag har lite bilder på vad vi åt och drack, dem kommer nu.

Det är spagetti, bacon, sås och parmesan ost.

Vi drack läsk och bubbelvatten.

Och lite grönsaker.

På lördagen den 3 maj var vi hos våra kompisar Jesper och Carolin, och deras föreldrar. Vi åt kött och potatis, grillade masmellos och åt fika. Årkar inte skriva så mycket måste gå och äta mat nu för att jag har gymnastik om 50 minuter.
Kram kram


Bilder BARA på MIG

Nu kommer bilder bara på mig, nio bilder tror jag...
Har inget att göra så sätter in lite bilder på mig, bara för att det är kul.

Bild 1

Bild 2

Bild 3

Bild4 , har utsläppt hår....

Bild5

Bild6

Bild7

Bild8

Och sista bilden bild9
Kraaaaaaaaaaam


Hanna och jag var ute lite...

Hejsvejs...
Jag och Hanna var ute föörut idag. Hon åkte på en bil och jag drog henne, sen gjorde vi en massa andra saker, det kommer en mass bilder. Vi lekte i sanlåda, Hanna älskar att göra det och hoppade studsmatta.

Hihi, hon åker bil...Brumbrum

Gick in och fottade en bild!!

Oj, hon kan hälla ut sand...

Hon springer mot mig med spaden i handen för att få hoppa på studsmattan.

Här sitter vi på studsmattan

Och här med...

Här sitter hon och sparkar med benen och ler....

Inga mer bilder...I nästa inlägg blir det BARA bilder på mig.
Kraaam

Hanna bakar havrebollar, med mig och mamma!!!!!!!!!!!

HejHej!!
Jag har nästan precis kommit från badrummet. Jag, Hanna och mamma bakade, havrebollar. Hanna satt på köks bänken och slikkade på slickepotten. Orkar inte skriva så mycket men det kommer många bilder....

"Oj, fick visst lite deg på mig", tänker Hanna...

Hon tappade visst slikkepotten...

Nu kommer bilder på smeten, kokkos och bollarna när de är färdiga.

Kokkos och en boll...

Här är några bollar som är färdiga.

Lite bilder på Hanna och mamma nu....

Hanna

Mamma

Och en liten konstig mamma, som skämtar med Hanna....

Lite mer mamma.

Här är båda två...

Och båda i svartvit.

Nu är skålen tomm så hon ska ha  den på huvet.

Titta vilken fin hatt.

Och sista bilden för detta inlägg.

Nästa inlägg kommer att handla om när jag och Hanna är ute...Och göt vad??

Kram kram


Hanna gillar att äta...

Hanna gillar att äta lepsyl.  Undra varför hon gillar det?
Hon gillar att äta lepsyl som ni ser. Det smakar ju pyton...

Valborgsmässoafton

Hejsan...
Igår var det Valborgsmässoafton och jag kom hem typ klockan ett på natten och då orkade jag inte sätta mig och skriva.  Men iallafall jag hade det super trevligt. Vi var på igarö hos pappas och familjens kompis danne. när vi kom dei  alla bara runt och pratade och åt chipps och lite annat, men sen gick typ att barnen förutom Hanna(min lillasyster) och spelade fotboll. Eller vi kanske inte spelade vi tup bråkade om vad vi skulle spela. Efter en ganska lång stund bestämde vi oss för att spela match, tjejerna mot killarna. Tjejerna vann med 10-0. Alla hade med sitt egna kött, Danna fixade sås, potatis, bröd och sallad. Vi hae med oss fis, lax och lite andra fiskar på spätt. Under tiden vi åt mat så tände med brasan, De tänder brasan varje år va har varit hos Danne när vi sitter och äter. När alla barnen ätit upp sprang vi ner till brasan. Jag fottae litebilder, det gjorde mina kompisar också, bilderna kommer i slutet. När klockan var typ tio gick vi ut och grillade marsmellos (eller hur man nu stavar det). Det var super gott. När vi grillat klart skulle vi fika, det var nån kaka med jordnötter och choklad, vet ej vad den heter. sen satta det vuxna och pratade till klockan halv ett, och jag höll på att somna sp då sa jag:
"Kan vi inte åka hem nu, jag är trött"
Så då åkte vi hem, när jag kom hem gick jag och lade mig direkt.

Nu kommer bilderna jag lovade...


Brasan var väldigt fin.

Här är Ozzy, min kompis hund.

Här är jag och minkompis hund.

Jag fottaed mina kompisar också men vet inte om dem vill att jag lägger upp de bilderna.

Nu vet ni llite om min Valborg.
Kram

RSS 2.0